Την πρόθεσή του να εμπλακεί ενεργά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Καβάλας ανακοίνωσε με ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας της ΝΔ, Μπάμπης Δράκος.

 

Μιλώντας στο ράδιο Πρωινή και στο ράδιο Άλφα, ο κ. Δράκος είπε ότι η ΝΔ θα πάρει σαφή και ξεκάθαρη θέση υπέρ ενός εκ των υποψηφίων ενώ τόνισε ότι η εμπλοκή αυτή θα είναι ενεργή και με κάθε μέσο στήριξης.

 

Οι δηλώσεις Δράκου έγιναν το πρωί της Δευτέρας 23 Οκτωβρίου 2017, λίγα μόλις 24ωρα μετά την επιστολή που έστειλε ο υποψήφιος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Παύλος Ζησίμου στη ΝΟΔΕ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) με την οποία καλούσε την νομαρχιακή οργάνωση του κόμματος να διαψεύσει τις φήμες ότι κινείται παρασκηνιακώς υπέρ του ενός εκ των τριών υποψηφίων.

 

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ όχι μόνο δεν διέψευσε την εμπλοκή του κόμματος, τοπικά, στις εκλογές του Επιμελητηρίου αλλά… υποσχέθηκε ότι η εμπλοκή αυτή θα γίνει ακόμη πιο ενεργή πριν τις εκλογές.

 

Αντί απάντησης, ο Παύλος Ζησίμου ανήρτησε στην σελίδα του συνδυασμού του στο Facebook την τοποθέτηση του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, μόλις τον περασμένο μήνα, ενώπιων δεκάδων δημοσιογράφων στη ΔΕΘ.

 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάριζε ότι η ΝΔ δεν θα εμπλακεί στις εκλογές των Επιμελητηρίων, λέγοντας μάλιστα ότι πιθανή εμπλοκή δεν ταιριάζει και στον ίδιο προσωπικά γιατί έτσι δεν θα σεβόταν την αυτονομία αυτών των επαγγελματικών οργανώσεων.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ