Έτοιμη να διεκδικήσει την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στις επόμενες περιφερειακές εκλογές είναι η παράταξη περιφερειακή Αναγέννηση, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα το μεσημέρι ο περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος στην οποία αναφέρεται στη στάση που θα κρατήσει από εδώ και πέρα απέναντι στον περιφερειακό σύμβουλο και μέχρι πρότινος εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα τουρισμού της περιφέρειας ΑΜΘ.

 

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μέτιος προεξοφλεί ότι θα είναι και πάλι επικεφαλής της παράταξης ενώ όπως φαίνεται του δίνεται από τώρα το δικαίωμα της διαγραφής στελεχών της παράταξης στο ψηφοδέλτιο των ερχόμενων εκλογών.

 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

 

Από την επόμενη κιόλας μέρα της παραίτησής του από τη θέση του εντεταλμένου συμβούλου για θέματα τουρισμού, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Μιχάλης Αμοιρίδης επέλεξε να ακολουθήσει ένα δικό του δρόμο, σε απόσταση από την παράταξη της Περιφερειακής Αναγέννησης, αγνοώντας τις επανειλημμένες συστάσεις και προειδοποιήσεις που του έγιναν. Για να δικαιολογήσει την επιλογή του αυτή προσπαθεί να εμφανιστεί ως μοναδικός εκφραστής του οράματος του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη.

Επειδή όμως κανένας δεν έχει δικαίωμα να βάζει τον εαυτό του πάνω από την Περιφέρεια, την παράταξη και τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και επειδή δεν υπάρχει χρόνος να ασχολούμαστε παρά μόνο με το έργο που έχουμε να επιτελέσουμε, αποφάσισα να διευκολύνω τον κ. Αμοιρίδη στις επιλογές του.

Ανακοινώνω λοιπόν ότι θα είναι εκτός του ψηφοδελτίου της Περιφερειακής Αναγέννησης στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.