Ο Σύλλογος Καβαλιωτών Θεσσαλονίκης “Οι Φίλιπποι”, συνεχίζοντας τις καινοτόμες δράσεις του, αναγγέλλει ότι για πρώτη φορά από φέτος τη δραστηριοποίησή του στον τομέα της εύρεσης φοιτητικής στέγης στο επίπεδο ενημέρωσης και παροχής της μέγιστης δυνατής βοήθειας στις Καβαλιώτισσες και στους Καβαλιώτες φοιτητές στα ΑΕΙ - ΑΤΕΙΘ της πόλης της Θεσσαλονίκης.

 

Σε συνεργασία με το Καβαλιώτικο μεσιτικό γραφείο “Bellos Real Estate” - www.bellos.net που δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη και το οποίο ο Σύλλογος ευχαριστεί, πιστεύει ότι θα μπορέσει να βοηθήσει τους φοιτητές της από την Καβάλα και παράλληλα αισιοδοξεί να δώσει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που απασχολούσε στο παρελθόν το Σύλλογο.

 

Ειδικότερα το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου στην ανακοίνωσή του επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Τα νιάτα είναι το μέλλον του Συλλόγου μας αλλά και της πατρίδας μας και τους οφείλουμε την παροχή της μέγιστης δυνατής υποστήριξης.

 

Ευχόμενοι καλή επιτυχία στους μελλοντικούς Καβαλιώτες φοιτητές μας, θα πρέπει να επισημάνουμε τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας του μεσιτικού γραφείου, τα οποία, αντίστοιχα είναι: [email protected]  , [email protected] και 2310508503/2310-508403/6944-329789, 2310868693.

 

Επιπροσθέτως, υπενθυμίζουμε ότι, ο Σύλλογος, τους Φθινοπωρινούς μήνες, Οκτώβριο - Νοέμβριο, θα βραβεύσει τους επιτυχόντες φοιτητές στα ΑΕΙ - ΑΤΕΙΘ της πόλης της Θεσσαλονίκης.

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Καβαλιωτών Θεσ/νίκης
“Οι Φίλιπποι”»