Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στη ΒΦΛ ευχαριστεί τις δυο δικηγόρους που όλο αυτό το διάστημα χειρίστηκαν την υπόθεση της απόλυσής τους από το εργοστάσιο. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

Για το Σωματείο μας θα αποτελούσε αχαριστία να μην εκδώσει ξεχωριστή ευχαριστήρια ανακοίνωση  για την δικηγορική μας ομάδα.

 

Οι δικηγόροι – Εργατολόγοι μας, Τάνια Ελευθεριάδου (Καβάλα) και Χρυσάνθη Υφαντή (Αθήνα) αποτέλεσαν το δίδυμο στο οποίο οφείλουμε όλοι εμείς ένα Μεγάλο Δημόσιο Ευχαριστώ, για τον λόγο ότι ήταν πάνω απ’ όλα άνθρωποι, φίλοι και ‘’συνάδελφοι’’, παρέδωσαν πραγματικά την ψυχή τους στον δίκαιο αγώνα μας και με την νομική τους υπόσταση και συμβολή, κατάφεραν κάτι που για αρκετούς φάνταζε απίθανο. Ήταν αυτό το δικηγορικό team που σήκωσε το βαρύ φορτίο του δικαστικού μας αγώνα, που κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη μας από την πρώτη στιγμή, που μας έκανε να αισθανόμαστε ασφάλεια και σιγουριά.

 

Το σημαντικότερο όμως, είναι πως η δεινή τους νομική ικανότητα σε συνδυασμό με την συγκέντρωση των κατάλληλων νομικών στοιχείων και επιχειρημάτων από πλευράς τους, κατάφερε να αποκαλύψει το πλέγμα συμφερόντων Λαυρεντιάδη ώστε όλα αυτά να συντείνουν σε μια κορυφαία για μας δικαστική απόφαση που πλέον αποτελεί ορόσημο για το σύνολο του εργατικού δυναμικού της χώρας που το τελευταίο διάστημα βάλεται ακατάπαυστα.

 

Είμαστε υπερήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε και θα συνεχίσουμε να δίνουμε δίπλα τους και στη συνείδησή μας τις έχουμε εντάξει ως ισότιμα μέλη του Σωματείου μας, που δεν θα ησυχάσουν εάν η δικαίωσή μας δεν αποτελέσει την οριστική εντός εργοστασίου εργασιακή μας αποκατάσταση.