Ο Δήμος Καβάλας εκφράζοντας  τις ευχαριστίες του προς τους εθελοντές και τους χορηγούς για την ευγενή και γενναιόδωρη προσφορά τους στην εθελοντική δράση καθαρισμού, εξωραϊσμού και την αισθητική αναβάθμιση σε κάθε γωνιά του Δήμου Καβάλας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής την Κυριακή, 2 Απριλίου στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης “Let’s do it Greece” – “Let’s do it Kavala” 2017, διοργανώνει εκδήλωση απονομής τιμητικών επαίνων την Τετάρτη 24 Μαΐου, στις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλης Βασιλικός» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας. Στη Τελετή Βράβευσης Χορηγών και Εθελοντών θα παρουσιαστούν και οι σημαντικότερες  στιγμές  της δράσης. 

 

Σε μια δύσκολη περίοδο όπως αυτή που διανύει η χώρα μας η οποία δυστυχώς έχει αντίκτυπο και στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι χορηγίες και ο εθελοντισμός αποτελούν μια μεγάλη ανάσα για το Δήμο Καβάλας.

 

Παράλληλα, πέρα από την πραγματοποίησης της δράσης, οι σύλλογοι και οι εθελοντές βοήθησαν στην προσπάθεια για την προώθηση της ιδέας του εθελοντισμού, την ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των δημοτών και την υιοθέτηση καθημερινών πρακτικών, φιλικών προς το περιβάλλον.

 

Η Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής

Κορίνα Χιώτη - Πρασσά