Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας απαντά το Σωματείο Εργαζομένων στα Λιπάσματα. «Καμία επίθεση σε κανέναν υπάλληλο! Παράσταση διαμαρτυρίας προς όλο το τμήμα της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Καβάλας προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα ήταν!

 

Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε την φράση σας «λάθος να αποδίδονται ευθύνες στους υπαλλήλους και να στοχοποιούνται οι υπάλληλοι εξαιτίας εσφαλμένης εκτίμησης των πραγματικών περιστατικών λόγω άγνοιας του νομοθετικού πλαισίου» σε ποιους ακριβώς απευθύνεστε;

 

Αν απευθύνεστε στους υπαλλήλους της Π.Ε., τότε το γνωρίζετε καλύτερα από εμάς πως άγνοια νόμου και μάλιστα από υπαλλήλους έμπειρους δεν νοείται, πολύ δε περισσότερο δεν δικαιολογείται όταν έχει αντίκτυπο σε 200 οικογένειες που 8 μήνες τώρα βρίσκονται αντιμέτωποι με τις παρανομίες του κ. Λαυρεντιάδη και τη διαπλοκή.

 

Αν απευθύνεστε σε εμάς συνάδελφοι θα πρέπει να μας εξηγήσετε και μάλιστα ΑΜΕΣΑ βάση ποιων πραγματικών περιστατικών και ποιου νομοθετικού πλαισίου η εταιρεία «Λιπάσματα Ν. Καρβάλης» δικαιούται αδειοδότησης την ώρα που η Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Καβάλας έχει ζητήσει από δικό της νομικό να γνωμοδοτήσει για τα ανωτέρω;;;; Μήπως γνωρίζετε εκ των προτέρων την απάντηση;;;

 

Αν, συνάδελφοι, όπως ευαγγελίζεστε και δεν έχουμε κανέναν λόγο να σας αμφισβητούμε αγωνίζεστε για το «καλό των πολιτών εξυπηρετώντας ταυτόχρονα και το δημόσιο συμφέρον ακολουθώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται από τις ισχύουσες νομικές διατάξεις» σας προτρέπουμε και μάλιστα άμεσα να ζητήσετε τα έγγραφα του Υπουργείου Εργασίας από τους Συναδέλφους σας που κάνουν λόγο για αποστολή στοιχείων προς το Υπουργείο που δεν ήταν ακριβή και παράλληλα διαπιστώνουν κενά στην υφιστάμενη μελέτη ασφαλείας η οποία δεν πληροί τις ειδικές απαιτούμενες προϋποθέσεις και η απόλυτη προστασία των εγκαταστάσεων και της Πόλης μας από ενδεχόμενο ατύχημα θεωρείται επισφαλής!!!

 

Όντας βέβαιοι πως είστε δημόσιοι λειτουργοί και ενεργείτε προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος, είμαστε στην διάθεσή σας για την καλύτερη ενημέρωσή σας και την παροχή στοιχείων και «πραγματικών περιστατικών» που είμαστε βέβαιοι πως θα διευκολύνουν το έργο σας.