Το ΝΠΔΔ ¨Δημαρωγός¨ του Δήμου Θάσου  ευχαριστεί όλους τους γονείς που συνέβαλαν στο έργο μας και υπέβαλαν αιτήσεις στην ΕΕΤΑΑ για τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θάσου  στο Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2016-2017». 

Ενημερώνει τους Γονείς και Κηδεμόνες των νηπίων ότι υποβλήθηκαν 94 συνολικά αιτήσεις από τις οποίες εγκρίθηκαν με πλήρη φάκελο και δικαιούνται χρηματοδότηση για δωρεάν εγγραφή σε Παιδικό Σταθμό 87 ωφελούμενοι Γονείς (από τους 45 ωφελούμενους της προηγούμενης σχολικής χρονιάς) .

Παρόλο όμως που δικαιούνται τη χρηματοδότηση για δωρεάν Παιδικό Σταθμό 87 Γονείς και οι θέσεις είναι διαθέσιμες στους Παιδικούς Σταθμούς μας, η Ε.Ε.Τ.Α.Α.  μας ενέκρινε τελικά μόνο 68 ωφελούμενους από τους 87, «κόβοντας» 19 Γονείς ως επιλαχόντες, αν και έχουν πλήρη φάκελο, με την αιτιολογία της έλλειψης χρηματοδότησης.

Ο Δήμος Θάσου και το ΝΠΔΔ «Δημαρωγός» διαμαρτύρονται για την περικοπή αυτή σε τόσο δύσκολους οικονομικά καιρούς και μάλιστα Γονέων με πλήρη φάκελο. Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια ώστε να πιεσθούν τα αρμόδια Υπουργεία να συμπληρώσουν το απαιτούμενο χρηματικό ποσό στον προϋπολογισμό της ΕΕΤΑΑ και να δοθεί η δυνατότητα χρηματοδότησης για δωρεάν Παιδικούς Σταθμούς σε όλους τους δικαιούχους από το πρόγραμμα Γονείς.