Τις επόμενες μέρες, στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας θα γραφτεί Ιστορία. Θα είναι η Ιστορία ενός λαού που σηκώνει το ανάστημα του, μετά από πέντε καταστροφικά χρόνια εξαθλίωσης, εκβιασμών και υποτέλειας. Θα είναι η Ιστορία της ίδιας της Ευρώπης, που καλείται να αναμετρηθεί με τα φαντάσματα του παρελθόντος, να εξαλείψει τις συνθήκες που γεννούν μίσος, φόβο και φασισμό. Θα είναι η Ιστορία των ανθρώπων, που δεν είναι αριθμοί, δεν είναι στατιστικές, δεν είναι παράπλευρες απώλειες του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος και των τοκογλύφων.

Αυτήν την Ιστορία καλούμαστε να την γράψουμε ΕΜΕΙΣ! Την Τετάρτη 11/2, ημέρα διαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους στο έκτακτο Eurogroup και την Κυριακή 15/2, ημέρα πανευρωπαϊκών κινητοποιήσεων υποστήριξης και αλληλεγγύης, οι πλατείες της χώρας θα κατακλυστούν από πολίτες, με το αίτημα της Αξιοπρέπειας, της Ανεξαρτησίας, της Δικαιοσύνης. Με το αίτημα να μπει τέλος στη λιτότητα, τέλος στην πολιτική των μνημονίων και η ελληνική κυβέρνηση να μείνει σταθερά προσηλωμένη στις θέσεις της και στην πρόσφατη λαϊκή εντολή που έλαβε. Μόνο έτσι μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον της χώρας μας και το μέλλον της Ευρώπης, με μέτρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.  Η διαρκής λαϊκή κινητοποίηση είναι η μεγαλύτερη εγγύηση σταθερότητας και αποφασιστικότητας.

Ούτε βήμα πίσω, λοιπόν! Δίνουμε και εμείς – ως αντιφασιστικό κίνημα – μεγάλο και βροντερό παρών στις κινητοποιήσεις και καλούμε τον κόσμο, την Τετάρτη 11/2 και την Κυριακή 15/2, στις 5.30 το απόγευμα, στην πλατεία Καπνεργάτη. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!