Ενημερωτική εκδήλωση με ομιλητές δύο γνωστούς γιατρούς της πόλης, διοργανώνει για αμέσως μετά το Πάσχα ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας.

 

Η εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Καβάλας κι έχει ως θέμα της «Η συμβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην κοινωνική συνοχή». Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Μαΐου 2016, στις 19:30 στο ξενοδοχείο Γαλαξίας.

 

Πρώτος ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας Ξενοφών Κροκίδης που θα αναπτύξει το θέμα «η εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα της κρίσης».

 

Δεύτερος ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος καρδιολόγος και πρώην διευθυντής της Καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας, Δαυίδ Συμεωνίδης που θα μιλήσει με θέμα «Καρδιά και αγγεία – τι πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης».

 

Σημειώνεται ότι δύο μέρες μετά την εκδήλωση και συγκεκριμένα την Παρασκευή 6 και το Σάββατο 7 Μαΐου, ο Σύλλογος Αιμοδοτών του Επιμελητηρίου διοργανώνει διήμερη εθελοντική αιμοδοσία από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι στο δεύτερο όροφο του κτιρίου του Επιμελητηρίου.