Συνελήφθησαν χθες (25-4-2016) στους νομούς Έβρου και Καβάλας, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 41, 36 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών, κατά περίπτωση. 

 

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην Καβάλα, οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, συνέλαβαν τον 41χρονο, διότι εντόπισαν στην οικία του μία (1) νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 8 γραμμαρίων και μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, σε χωριό της Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί, συνέλαβαν τον 36χρονο, διότι σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, εντόπισαν μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Στην τρίτη περίπτωση, το απόγευμα, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και του Αστυνομικού Τμήματος Κήπων συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, μετέβη στο σημείο, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα, όπου κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του μία (1) συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Κατασχέθηκαν όλες οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών.

 

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση ενεργούν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης και το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.