Απρόσεκτος και προκλητικός φαίνεται ότι ήταν ένας 33χρονος που σύμφωνα με την Αστυνομία «προέβαινε σε ακόλαστη πράξη» μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του. Αρχικά δεν δόθηκαν πληροφορίες για κάποιο πρόσωπο που πιθανώς ήταν μαζί με τον δράστη στο αυτοκίνητο. Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο 33χρονος ήταν μόνος του και… η αυτοϊκανοποίησή του ήταν αυτή που προκάλεσε το σκάνδαλο στη γειτονιά.  

 

Ο 33χρονος συνελήφθη μετά από καταγγελία κατοίκων της περιοχής στην οποία ήταν σταθμευμένο το αυτοκίνητό του.

 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε όμως δεν περιλαμβάνει μόνο την «πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις» αλλά και τις κατηγορίες παράνομης οπλοκατοχής και κατηγορία κατοχής και πιθανότατα και διακίνησης ναρκωτικών.

 

Το περιστατικό συνέβη πρωί πρωί στην πόλη της Ξάνθης, την Τετάρτη 9 Μαρτίου και μέρα μεσημέρι έγινε και η σύλληψη εντός ορίων του αυτοφώρου.  

 

Φαίνεται ότι η κατάσταση στην οποία βρήκαν τον 33χρονο οι αστυνομικοί ήταν τέτοια που κίνησε τις υποψίες για περισσότερες έρευνες.

 

Μετά από έλεγχο που έκανε η αστυνομία στο σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

3 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 246 γραμμαρίων

1 νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα αμφεταμίνης

1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

1 κυνηγετικό όπλο

το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ 

 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

 

Σύμφωνα με όσες πληροφορίες έγιναν γνωστές, ο 33χρονος είναι σεσημασμένος για κλοπές και άλλα αδικήματα αλλά δεν είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε κάποια υπόθεση προσβολής της δημόσιας αιδούς.