Ανέστειλαν την απόφασή τους οι αγρότες της Χρυσούπολης να αποκλείσουν την Εγνατία Οδό από τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στη συνέλευση της συντονιστικής επιτροπής που πραγματοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου για να παρθεί η τελική απόφαση για τον 24ωρο αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού και τη διακοπή της κυκλοφορίας από τη Θράκη προς την Ανατολική Μακεδονία.

Η απόφαση που πάρθηκε είναι οι αποκλεισμοί να διαρκέσουν από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 του Σαββάτου και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 της ίδιας ημέρας. Να σημειωθεί πάντως ότι το συντονιστικό όργανο των αγροτών θα συνεδριάσει και πάλι αύριο Κυριακή 7 Φεβρουαρίου προκειμένου να αποφασιστεί η πορεία των κινητοποιήσεων.

Η ενημέρωση που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες από τους αγρότες που έκανε λόγο για 24ωρο αποκλεισμό το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Φεβρουαρίου των εθνικών οδών, είχε σαν αποτέλεσμα την αναβολή για 2η συνεχή εβδομάδα των αγώνων της Γ Εθνικής καθώς και ορισμένων αγώνων στο περιφερειακό πρωτάθλημα βόλεϊ. Επιπλέον υπήρξε και ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ για τις μετακινήσεις των ομάδων στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι οι ομάδες που θα αγωνιστούν ως φιλοξενούμενες το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να είναι με το πρόγραμμα στο χέρι. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

 «Σχετικά με τις μετακινήσεις των ομάδων της Ένωσης για το Σαββατοκύριακο 6-7 Φεβρουαρίου 2016 και την πιθανότητα να κλείσουν οι κεντρικοί δρόμοι λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών, οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ώρας έναρξης και του τόπου διεξαγωγής του παιχνιδιού, (τυπωμένο το πρόγραμμα με τους διαιτητές που αναρτάται στη σελίδα της Ένωσης) και να ενημερώνουν τις συντονιστικές επιτροπές στο μπλόκο για την εξυπηρέτησή τους. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6948-723432 ΧΑΛΚΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ».