Εφιαλτικό ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής για όσους είχαν την ατυχία να περνούν από τον δρόμο έξω από την Ελευθερούπολη, λόγω μιας καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων που προκλήθηκε από την τρελή πορεία… ενός ακυβέρνητου τρέιλερ.

 

Ο απολογισμός είναι δύο άνδρες ελαφρά τραυματίες που οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας καθώς και μία γυναίκα που για προληπτικούς λόγους πήγε στο Κέντρο Υγείας Ελευθερούπολης.

 

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στην εφημερίδα «Χρονόμετρο» της Καβάλας (από όπου και οι φωτογραφίες) ότι ένα τρέιλερ που ήταν δεμένο με ιμάντες (!) σε ένα αυτοκίνητο Ford Mondeo, αποκολλήθηκε κι άρχισε να κάνει μόνο του μια τρελή κούρσα.

 

 Το Mondeo είχε κατεύθυνση την Ελευθερούπολη και το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις δυόμιση το μεσημέρι στο ύψους του δημοτικού σταδίου της περιοχής.

 

Το τρέιλερ βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, πέρασε ξυστά κάτω από ένα φορτηγό Mercedes, το οποίο είχε κατεύθυνση προς Καβάλα. Ο οδηγός του φορτηγού προσπάθησε να το αποφύγει αλλά ο ελιγμός του είχε αποτέλεσμα να τουμπάρει το φορτηγό και να φύγει προς την αντίθετη λωρίδα.

 

Εκεί συγκρούστηκε με ένα Renault Twingo με κατεύθυνση την Ελευθερούπολη και μετά με ένα αυτοκίνητο Mitsubishi πίσω από το φορτηγό.