Η μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας, η «Ονειρούπολη» σε λίγες ημέρες ανοίγει τις πύλες της.

 

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε…. και η 12η «Ονειρούπολη» είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί στην φωτεινή και γεμάτη αγάπη αγκαλιά της. Την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 τα χιλιάδες λαμπιόνια θα φωτίσουν για να ζεστάνουν τις καρδιές μας και να μας χαρίσουν μέχρι και την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016 αξέχαστες γιορτινές στιγμές.

 

Δείτε στο βίντεο πως μεταφέρονται τα πρώτα σπιτάκια και πως γίνεται το στήσιμό τους

 

 

 

Και φέτος , ο γεμάτος πλατάνια και λίμνες δημοτικός κήπος θα μεταμορφωθεί στο μαγευτικό χωριό του Αη Βασίλη, ενώ η κεντρική πλατεία αλλά και πολλά σημεία της πόλης θα είναι έτοιμα να υποδεχθούν με τα γιορτινά τους τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες .

 

Για αυτές τις 36 ονειρεμένες ημέρες, το κέντρο της Δράμας θα μεταμορφωθεί σε ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, έτσι όπως το έχουμε ονειρευτεί όλοι μας.

 

Δεκάδες δράσεις για μικρούς και μεγάλους , συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θεατρικές παραστάσεις, παρελάσεις, παιχνίδια και δρώμενα θα χαρίσουν στους επισκέπτες αυτό που όλοι έχουν πραγματικά ανάγκη τις εορταστικές ημέρες : Να ζήσουν το πραγματικό όνειρο των Χριστουγέννων!

 

Και το όνειρο θα ξεκλειδώσει... ποιος άλλος από τον Άγιο Βασίλη αυτοπροσώπως!!!

Μαζί με τα ξωτικά και τους ταράνδους του θα είναι καθημερινά στην Ονειρούπολη για χάρη όλων των παιδιών , όχι μόνο των μικρών αλλά και των μεγάλων...!

 

Η “παράδοση” θέλει το σπιτάκι του Αη Βασίλη να είναι το πρώτο σπιτάκι που χτίζεται κάθε χρόνο μέσα στην Ονειρούπολη. Έτοιμο, λοιπόν και φέτος για να υποδεχθεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους που θα θελήσουν να αγκαλιάσουν τον Αη Βασίλη, να ανταλλάξουν ευχές και δώρα. 

 

Η Ονειρούπολη, πρωτεύουσα των Χριστουγέννων, για 36 ολόκληρες ημέρες  προσφέρει  εκατοντάδες , εντελώς δωρεάν εκδηλώσεις, για τους χιλιάδες επισκέπτες της με έναν μόνο όρο:

 

Να χαμογελάσουν, να αγαπήσουν, να διασκεδάσουν, να ξεκλειδώσουν το όνειρο.....

 

Επισκεφτείτε το site της Ονειρούπολης στο  www.oneiroupoli.gr και παρακολουθήστε το “χτίσιμο” του σπιτιού του Αη Βασίλη .

 

Δείτε επίσης, ποιοι επώνυμοι θυμούνται και μοιράζονται μαζί μας τα δικά τους αγαπημένα Χριστούγεννα,  δίνουν τις ευχές τους  και υπόσχονται ότι φέτος, κάπου εκεί , ανάμεσα στα λαμπιόνια θα είναι κι αυτοί μαζί μας .

 

Ακολουθείστε στη σελίδα στο facebook για να απολαύσετε τις εκπλήξεις και τους διαγωνισμούς που σας περιμένουν…..