Με πρωτοφανή πολιτική αλαζονεία κινήθηκε για ακόμη μια φορά ο κ Μιχαηλίδης. Συγκεκριμένα, σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου απαξιώνοντας την Δημοτική αρχή Νέστου, προσκάλεσε αυτόβουλα και εν κρυπτώ, τον Βουλευτή και υποψήφιο για την Προεδρία της ΝΔ κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στο εργοτάξιο του έργου της Γεωθερμίας, όπου και τον ξενάγησε.

 

Ο οποίος, κ. Μητσοτάκης σημειωτέον, βρίσκεται από χθες Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Καβάλα. Επισημαίνω ότι ο κ. Μιχαηλίδης δεν ενημέρωσε την δημοτική αρχή Νέστου, λειτουργώντας αυθαίρετα ως εκπρόσωπος του Δήμου. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν είχε το δικαίωμα να πράξει.

 

Δεν μας εντυπωσιάζει η πολιτική του αυθάδεια, που δικαιολογεί για ακόμη μια φορά την εντολή των δημοτών στις εκλογές του Μαΐου του 2014. Εντολή που δεν σέβεται και εξακολουθεί να λειτουργεί ως δήθεν Δήμαρχος , προσβάλλοντας τους Δημότες, αλλά και το ίδιο το Σύνταγμα.

 

Καταγγέλλουμε την ενέργεια του και ενημερώνουμε τους δημότες μας, αλλά και την κοινή γνώμη για το συμβάν ώστε να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη πριν διαστρεβλωθούν τα γεγονότα από το περιβάλλον του κ. Μιχαηλίδη. Τέλος ανακοινώνουμε τις νόμιμες διοικητικές μας ενέργειες στις οποίες θα προβούμε με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 

Ο Δήμαρχος Νέστου

Ευάγγελος Τσομπανόπουλος