Μετά την πρώην βουλευτή Καβάλας Αλεξάνδρα Τσανάκα και τον Κώστα Λαπαβίτσα  που δέχθηκαν επίθεση με αυγά και μετά τον πρώην υπουργό Βασίλη Κικίλια που δέχθηκε επίθεση με γιαούρτι, ήρθε η σειρά του Γιώργου Καλαντζή να γίνει θύμα επίθεσης.

 

Σε αντίθεση με τα δύο πρώτα περιστατικά που έλαβαν χώρα στη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης, η επίθεση με γιαούρτι στον Γιώργο Καλαντζή σημειώθηκε στη διάρκεια ιδιωτικής στιγμής του πρώην βουλευτή, την ώρα που βρισκόταν σε καφέ στο κέντρο της Καβάλας.

 

Άγνωστοι κατευθύνθηκαν προς το σημείο που βρισκόταν ο Γιώργος Καλαντζής κι ένας εξ αυτών πέταξε από κοντινή απόσταση το γιαούρτι στο πρόσωπο του πρώην βουλευτή και πρώην υπουργού.

 

Το επεισόδιο βιντεοσκοπήθηκε από την ομάδα των αγνώστων και δόθηκε στη δημοσιότητα μέσα από τον λογαριασμό του Center TV στο youtube.

 

Την ώρα που ο άγνωστος πετάει το γιαούρτι στον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής ακούγεται να λέει «ναι σε όλα».

 

Ο κ. Καλαντζής φαίνεται να σηκώνεται από το τραπέζι και να επιχειρεί να πλησιάσει αυτόν που έριξε το γιαούρτι, φωνάζοντας του «Γαμ…ένε».

 

Δεν έχει αναλάβει μέχρι στιγμής κάποιος την ευθύνη για την επίθεση αν και η Πατριωτική Κίνηση Καβάλας εμμέσως το παραδέχεται. Στη σελίδα της στο facebook έχει αναδημοσιεύσει κείμενο από ρεπορτάζ σχετικά με την επίθεση, στο οποίο γίνεται αναφορά στην Πατριωτική Κίνηση, δίχως να το διαψεύδει.

 

Άλλωστε, μέσω εκπροσώπων της είχε καταστήσει σαφές ότι «δεν θα περάσει πολιτικός από την Καβάλα χωρίς γιαούρτωμα».

 

Το βίντεο είχε ανεβεί αρχικά στο λογαριασμό του Centertv αλλα στη συνέχεια εμφανιζόταν ως μη διαθέσιμο.

Πλέον το βίντεο ειναι δημοσιευμένο σε άλλο ιστότοπο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

 

 

Δείτε το βίντεο του Center TV