Κλείνει από σήμερα Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου ο ένας κλάδος κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό, στη χιλιομετρική θέση Κ-460, στην περιοχή του Παλιού Καβάλας, μέχρι και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

 

Σύμφωνα με την εταιρία «Εγνατία Οδός Α.Ε.» οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οφείλονται στις εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού κινητής τηλεφωνίας εκ μέρους της COSMOTE A.E.

 

Όπως έγινε γνωστό, η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Εγνατίας Οδού και για μήκος περίπου 2,5 χλμ. (χ.θ. K -460+000 έως χ.θ. K-462+300) θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας, σύμφωνα με την εγκατεστημένη κυκλοφοριακή σήμανση.

 

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε εφαρμογή, σύμφωνα με σχετική Απόφαση της Αστυνομίας, από ώρα 6:00 το πρωί της Δευτέρας 07/9/2015 έως και ώρα 17:00 της Παρασκευής 11/9/2015.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ρυθμίσεις της κυκλοφορίας θα εφαρμοσθούν σταδιακά σε τρεις φάσεις, ως ακολούθως:

 

Α΄ΦΑΣΗ: απαγόρευση κυκλοφορίας στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του ρεύματος προς Καβάλα.

Β΄ΦΑΣΗ: απαγόρευση κυκλοφορίας στη δεξιά λωρίδα και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης του ίδιου ρεύματος.

Γ΄ΦΑΣΗ: απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (αφορά μόνο το τμήμα από Χ/Θ Κ-460+800 έως Χ/Θ Κ-462+900) του ίδιου ρεύματος.

 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται, με κατάλληλη σήμανση, από τα ελεύθερα τμήματα της οδού.

 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή, να τηρούν τα όρια ταχύτητας, να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων και της σήμανσης των έργων και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή προς τις ομάδες συντήρησης που εργάζονται στην οδό.

 

Για πληροφορίες σχετικά με τις κυκλοφοριακές συνθήκες επί της Εγνατίας Οδού μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 1077