Ένα μουσικό διήμερο με δημοφιλείς καλλιτέχνες προσφέρει στη νεολαία της Καβάλας και σε όσους νιώθουν πάντα νέοι ο Δήμος Καβάλας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

 

Για δυο μέρες, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, το παλιό και εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο Ασημακοπούλου στο Περιγιάλι μεταμορφώνεται κυριολεκτικά σ’  έναν χώρο πολιτισμού και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει τοπικά μουσικά σχήματα και αγαπημένους καλλιτέχνες που θα γεμίσουν με μελωδικές νότες τα πρώτα δροσερά βράδια του Φθινοπώρου.

 

Ο Δήμος Καβάλας εντάσσει το στρατόπεδο Ασημακοπούλου στον κοινωνικό ιστό της πόλης και τον προσφέρει σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν με οδηγό τη μουσική και τις ερμηνείες γνωστών τραγουδιστών.

 

Την αυλαία του μουσικού διήμερου ανοίγουν  την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου η Ματούλα Ζαμάνη και τα ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ, ενώ την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στην σκηνή του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου ανεβαίνουν ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και οι ΜΠΛΕ.

 

Ώρα έναρξης των συναυλιών και τις δυο μέρες στις 20.00 το βράδυ, είσοδος 5,00 € ανά ημέρα. Προπώληση εισιτηρίων στο Περίπτερο Τουριστικών πληροφοριών του Δήμου Καβάλας και στο café Αερικό.

 

Η είσοδος στο χώρο της συναυλίας θα γίνεται από την κεντρική πύλη του πρώην στρατοπέδου, απέναντι από την ταβέρνα «Μιχάλης».

Θέσεις στάθμευσης των αυτοκινήτων στον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού γηπέδου Ανθή Καραγιάννη.