Για μια συναυλία στη Δράμα έρχεται το συγκρότημα Κόζα Μόστρα, την Τετάρτη 1η Ιουλίου, ημέρα που η πόλη γιορτάζει την απελευθέρωσή της. Δεν είναι αρκετά σαφές αν η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που γίνονται στην πόλη για τα φετινά «Ελευθέρια» πάντως στη συναυλία αυτή μάλλον αναμένεται πολύς κόσμος διότι η τοπική Αστυνομία έχει εκδώσει προσωρινή διαταγή απαγόρευσης στάθμευσης σε αρκετούς δρόμους πέριξ του σημείου της συναυλίας.

Οι Κόζα Μόστρα έρχονται σχεδόν κάθε χρόνο στη Δράμα, πρόπερσι στην Προσοτσάνη και πέρυσι στη Δράμα για το Dramaica Youth Festival το οποίο όμως έληξε επεισοδιακά όταν ο Ηλίας Κόζας αναγκάστηκε να διακόψει τη συναυλία μισή ώρα μετά την έναρξή της, λόγω τηλεφωνήματος για τοποθέτηση βόμβας (το οποίο αποδείχθηκε τελικά μια κακόγουστη φάρσα).

Οι Koza Mostra είναι ένα μουσικό συγκρότημα που σχηματίστηκε στην Ελλάδα. Αποτελείται από τους: Ηλίας Κόζας (φωνητικά), Παύλος Θεωδοράκης (τύμπανα), Δημήτρης Πανέλας (τρομπέτα), Δημήτρης Γκουντωνας (κιθάρα), Δημήτρης Χρηστόνης (μπάσο) και Θεόφιλος Σωτηριάδης (σαξόφωνο).

Το συγκρότημα συνδυάζει τις σκα, πανκ και ροκ μουσική μαζί με το στυλ της Βαλκανικής λαϊκής μουσικής, όπως το ρεμπέτικο.

Το συγκρότημα εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2013 μαζί με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη και το τραγούδι "Alcohol Is Free" και ήρθαν 6οι στον τελικό.