Την Τετάρτη 10 Ιουνίου ο Βουλευτής Ν.Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος συμμετείχε, με την ιδιότητα του Συντονιστή Κοινωνικών Υποθέσεων, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, των Συντονιστών και των Τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας με τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά.

 

Έγινε ανάλυση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα μας, προγραμματισμός και συντονισμός ενεργειών, καθώς και επεξεργασία του προγράμματος ενόψει της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούλιο.

 

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπερασπίστηκε την κοινωνική στροφή της Νέας Δημοκρατίας που έπρεπε να είχε γίνει προηγουμένως και με τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Ν.Δ., πρόκειται να επεξεργαστεί μαζί με τους αρμόδιους Τομεάρχες, το κρίσιμο κοινωνικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

Την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ο Νίκος Παναγιωτόπουλος θα παρακολουθήσει τις εργασίες του Επιστημονικού Συμποσίου με θέμα «e-νέα εποχή στην παροχή κατ’οίκον Φροντίδας Υγείας» που διοργανώνεται στην Αθήνα από το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Αθηνών.

 

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της Επιστημονικής Επιτροπής, θα απευθύνει χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών του Συμποσίου που σκοπό έχει να αναδείξει τις σύγχρονες τάσεις και προοπτικές στο πεδίο της κατ’ οίκον φροντίδας, προς την κατεύθυνση της ολοκληρωμένης ανάπτυξης ενός συστήματος διαχείρισης της μακροχρόνιας φροντίδας στην τοπική κοινωνία που θεμελιώνεται πλέον και στην Ελλάδα με τον ηλεκτρονικό φάκελο κατ’ οίκον φροντίδας.