Ο Αστέρας Καβάλας με χαρά ανακοινώνει ότι διοργανώνει το  καλοκαιρινό Basketball Camp στο κλειστό γυμναστήριο Ποταμουδίων.

Αγόρια και  Κορίτσια από 6-15 ετών μπορούν να έρθουν και να μάθουν τα μυστικά του Basket, από τους έμπειρους προπονητές μας, οι οποίοι θα είναι δίπλα τους για να τους μυήσουν στο μαγικό κόσμο αυτού του υπέροχου αθλήματος!

Το Camp θα διαρκέσει 4 μέρες  (από Τρίτη 16 - Παρασκευή 19 Ιουνίου) και θα περιλαμβάνει 2 προπονήσεις κάθε μέρα  (10:00 πμ - 1:00 μμ και 6:00-9:00 μμ στο Κλειστό ΠΟΤΑΜΟΥΔΙΩΝ).

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και σε όλους και όλες που θα συμμετέχουν θα δοθούν μπλουζάκια του Camp.

Στο camp θα υπάρχουν πολλά  διαγωνιστικά παιχνίδια με  έπαθλα και άλλες εκπλήξεις !

Ο προπονητής Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο διαιτητής Α1 Εθνικής Κων/νος Ξενικάκης, ο γυμναστής Δημήτρης Οζγουρίδης, οι ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ παίκτες του Ανδρικού και παίκτριες  του Γυναικείου τμήματος του ΑΣΤΕΡΑ, και άλλοι επώνυμοι,  θα είναι εκεί για να τους γνωρίσετε, να παίξετε και να κουβεντιάσετε.

Το απόγευμα της Παρασκευής 19 Ιουνίου θα γίνουν οι απονομές στους νικητές των διαγωνισμών του camp και θα ακολουθήσουν εκπλήξεις !!!

Στη συνέχεια θα διεξαχθεί αγώνας Ανδρικού – Παλαιμάχων και θα ακολουθήσει βράβευση από τον Δήμο Καβάλας, των Κυπελλούχων ΕΚΑΣΑΜΑΘ 2014-15 και των δευτεραθλητών ΕΚΑΣΑΜΑΘ Παίδων του ΑΣΤΕΡΑ.

Για δηλώσεις συμμετοχής,  επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6944276913.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!!  

Γιατί ….

Το μπάσκετ είναι ένα όνειρο !!!  ‘Έλα να μοιραστούμε το όνειρο μαζί !