Κατάμεστο το Δημοτικό Θέατρο για το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή!!!» 
Θεατρική ομάδα Μορφωτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοχωρίου Καβάλας 
Σε ένα κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο παρουσιάστηκε το περασμένο σαββατοκύριακο η μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» των Ρήγα – Αποστόλου σε σκηνοθεσία του Πέτρου Γιαζκουλίδη από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Χρυσοχωρίου. 
Η θεατρική ομάδα του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσοι έσπευσαν να απολαύσουν την πρωτότυπη αυτή κωμωδία, και γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Χρυσούπολης και τις δύο ημέρες. Οι ατελείωτες ώρες στις πρόβες αλλά και στην προετοιμασία όλης της θεατρικής παραγωγής, μουσική, φωτισμός, επιλογές τραγουδιών, γυρίσματα σκηνής που παρουσιάζεται ως τηλεοπτικό ρεπορτάζ, προετοιμασία και κατασκευή κοστουμιών και σκηνικού, επιβραβεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τα μέλη του συλλόγου που συμμετείχαν, από όποια θέση: την τεράστια επιτυχία της παράστασης αφού αγκαλιάστηκε ολόθερμα από τους συμπολίτες μας! 
Οι θεατές, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια παράσταση με ανατρεπτικό χιούμορ, σπαρταριστούς διαλόγους, ανατροπές και πολλές εκπλήξεις. 
Η παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» ανεβαίνει εκ νέου στην Καβάλα στις 12 Ιουνίου στο Αμφιθέατρο Περιφ. Ενότητας Καβάλας (κτίριο Νομαρχίας). 
Δυο λόγια για την παράσταση 
Σπαρταριστοί διάλογοι και κωμικοτραγικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται πάνω στη σκηνή όταν το life style και ο κόσμος της τηλεόρασης συναντούν την τραγική πλευρά της καθημερινότητας, την απώλεια ενός προσώπου… ή μήπως όχι…; 
Στη διάρκεια της παράστασης απαντώνται μεταφυσικά ερωτήματα όπως … «Γιατί οι νεκροί προτιμούν τις τυρόπιτες κουρού;», «Πόσο κοστίζει ένας χρυσελεφάντινος Κούρος στους Γαργαλιάνους;», «Έχουμε Ibiza;», «Γίνεται να κλάψεις λάθος άνθρωπο κι αν ναι ποιος είναι αυτός;», «Μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους δύο γυναίκες του styling;». 
Ο γνωστός στην κοινωνία των Γαργαλιάνων κτηματίας και πολιτευτής Φάνης Καραβάς, απεβίωσε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Οι δυο κόρες του, Γιάννα και Ελένη, καταφθάνουν εσπευσμένα από την Αθήνα στο πατρικό τους. Συμπαραστάτες της οικογένειας στο βαρύ αυτό πένθος, η οικονόμος του σπιτιού Ματούλα Κρεμμυδιώτου, ο ανιψιός Λευτέρης Τσιάπουρας και ο παραγιός Ρουσέτος Αποστολόπουλος. Η δημοφιλής μοιρολογίστρα Δέσποινα Μαντούβαλου ντύνει με το θρήνο της την κηδεία του Φάνη Καραβά, πριν τον δεχτεί στα σπλάχνα της η γη των Γαργαλιάνων. Τη μαραθώνια μετάδοση της κηδείας, για το τοπικό κανάλι, πραγματοποιεί η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσα Σαϊτάνη. Η μυστηριώδης εξαφάνιση, ωστόσο, του αρχαιολόγου και στενού φίλου του τεθνεώτος Χρήστου Αγγελίδη, αρχίζει να κινεί τις υποψίες. 
Γιατί σταμάτησαν οι εργασίες του αρχαιολόγου στο κτήμα της οικογένειας; Κόπηκαν οι πιστώσεις; Κωλυσιεργεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία; Ή κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το γνωρίζουμε; 
Συντελεστές 
Σκηνοθέτης ο Πέτρος Γιαζκουλίδης 
Παίζουν: Νίκος Βουλγαρέλης, Ελευθερία Γραβουνιώτη, Δέσποινα Καρασερίδου, Αγγελική Κατσάνη, Γιώργος Μακκίδης, Απόστολος Μουμτζάκης, Χρυσούλα Παπαδοπούλου, Βούλα Χοτζούδη Παναγιωτίδου, Ειρήνη Πυλαρινού, Φώτης Σουσαμλής και ο Χρήστος Πουλουξής. Στις εξωτερικές λήψεις εμφανίζονται οι Παναγιώτης Καραγιάννης και Στάθης Αρσένογλου. 
Μακιγιάζ :Μαρία Πτερνοπούλου ,Μιχάλης Βασιλειάδης 
Κομμώσεις :Αναστασία Μπάτζου 
Επιμέλεια Κοστουμιών: Βούλα Χοτζούδη Παναγιωτίδου 
Υπεύθυνος φωτισμού :Σαράντης Μιτζιρίκης 
Ευχαριστούμε τον Οίκο τελετών Νικάκη για την υποστήριξη και τις παροχές για την παράσταση. 
Διακίνηση υλικού, βιντεοσκόπηση, φωτογράφιση : FASMA Productions