Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φιλίππων στις 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποίησε χριστουγεννιάτικο παζάρι με χειροποίητες δημιουργίες που έφτιαξαν τα μέλη του και  τα έσοδα διατέθηκαν για την  αγορά παιχνιδιών και δώρων για τα παιδιά της Λάμψης. Στην δράση αυτή συμμετείχαν  κάτοικοι του χωριού των Φιλίππων αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Επίσης τα μέλη του τμήματος  πλεκτικής του συλλόγου  δημιούργησαν σκουφάκια για τους μικρούς ήρωες που καθημερινά παλεύουν και χρειάζονται την ενθάρρυνσή μας. Ευχή όλων είναι να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος και να προσφέρει ο καθένας ότι και όσο μπορεί.
Η  "ΛΑΜΨΗ" είναι   σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος ιδρύθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε δίνει μάχη για να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή και στηρίζει με κάθε τρόπο και μέσο  τα παιδιά που νοσούν απο καρκίνο καθώς και τις οικογένειες τους. 
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλίππων δηλώνει πως θα είναι δίπλα στον σύλλογο, στα παιδιά και στους γονείς τους, στην δύσκολη μάχη που δίνουν. Εύχεται  να τους δίνει ο Θεός δύναμη και να  αντλούν κουράγιο  απο την αγάπη και  την προσφορά του κόσμου.  
Επιβάλλεται να προσπαθήσουμε  όλοι μαζί  και να κάνουμε αυτά τα παιδιά που δεν σταμάτησαν να χαμογελούν να ζήσουν αυτό που δικαιωματικά τους ανήκει : την παιδική ηλικία!