Ανακοινώνεται ότι από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις προς απόκτηση άδειας χειριστή πηδαλιούχου για διακυβέρνηση λαντζών και επαγγελματικών αλιευτικών σκαφών για το έτος 2020 σύμφωνα με την διαδικασία που προβλέπεται.

 

 

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων για την απόκτηση της προαναφερόμενης άδειας ορίζεται η Τρίτη 25/02/2020 στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.

 

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή των ενδιαφερομένων στις εξετάσεις είναι η υποβολή αίτησης και η προσκόμιση των δικαιολογητικών σύμφωνα με τα συνημμένα Παραρτήματα Ι και ΙΙ. Παραλαβή δικαιολογητικών θα γίνεται μόνο από την Υπηρεσία μας Κ.Λ.ΚΑΒΑΛΑΣ/Γραφείο Γενικής Αστυνομίας, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 09:00 έως 13:30 έως και πέντε (05) ημέρες προ της ημερομηνίας εξέτασης.

 

 

Οι Αλιευτικοί Σύλλογοι παρακαλούνται για την έγκαιρη ενημέρωση των μελών τους, τα οποία δεν είναι εφοδιασμένα με την εν θέματι άδεια και συγκεντρώνουν τα τυπικά προσόντα, για υποβολή αίτησης συμμετοχής στις εξετάσεις.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κατάθεση αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας / Γραφείο Γενικής Αστυνομίας (τηλ. επικοινωνίας 2513 505416-419.)