Στην Καβάλα βρέθηκε το τριήμερο 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου το συνεργείο του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA TV, προκειμένου να καταγράψει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καβάλας, τα υπέροχα τοπία της πόλης, το βαπτιστήριο της Αγίας Λυδίας, το φρούριο, τις καμάρες και τον τρόπο με τον οποίο γλεντούν οι καβαλιώτες την περίοδο των εορτών. 

 

Η δημοσιογράφος του καναλιού Τίνα Μιχαηλίδου μίλησε με τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη, ο οποίος κάλεσε τους Έλληνες να κάνουν Χριστούγεννα στην Καβάλα, ενώ είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και ορισμένα από τα πλέον επώνυμα προϊόντα που παράγει η ευρύτερη περιοχή. 

 

Η κ. Μιχαηλίδου, στενή συνεργάτης του γνωστού δημοσιογράφου Νίκου Μάνεση, πήρε συνεντεύξεις από πολλούς καβαλιώτες και όμορφα πλάνα από τους κεντρικούς πεζόδρομους, όπου συνάντησε και τη Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας.

 

Το εν λόγω αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Καβάλας που προωθεί η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» και θα παρουσιαστεί τμηματικά από το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι και την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια των ενημερωτικών εκπομπών «Σαββατοκύριακο με το Μάνεση».