Η Κέισι Μίζιου έγινε γνωστή πανελλαδικά μέσα από την πορεία της στο φετινό reality του Star, Greece Next Top Model, είναι όμως γνωστή στη Θάσο και την Καβάλα. Τώρα που έφτασε στην τελική τριάδα, είναι αναμενόμενο να δέχεται τοπική στήριξη. 

 

Ο τελικός θα μεταδοθεί απευθείας το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου.

 

Το κομμωτήριο στα Λιμενάρια

 

Η 24χρονη Κέισι Μίζιου με καταγωγή από την Αλβανία μεγάλωσε στην Καβάλα με την οικογένεια της.

 

Ωστόσο αρκετά από τα καλοκαίρια της τα πέρασε στη Θάσο όπου πλέον η οικογένειά της διαμένει μόνιμα στα Λιμενάρια. 

 

Η μητέρα της είναι κομμώτρια και λειτουργεί κομμωτήριο στην περιοχή. Η Κέισι συνηθίζει να επισκέπτεται συχνά τη μητέρα της στο νησί την οποία υπέρ αγαπά. 

 

Η φωτογράφιση με την μητέρα της 

 

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα και κατά τη διάρκεια ενός θεματικού concept του GNTM, η Κέισι -όπως και όλες οι παίκτριες- φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της (δείτε φωτογραφίες παρακάτω) και εκεί η συγκίνηση της έφερε στην επιφάνεια και την άγνωστη οικογενειακή ιστορία, καθώς η 24χρονη αποκάλυψε ότι θαυμάζει απέραντα τη μητέρα της για τη μαχητικότητα και το θάρρος της. 

 

Τα λόγια αυτά συγκίνησαν όσους εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο γύρισμα. Η Κέισι έχει και αρκετούς φίλους στον Ποτό και τα Λιμενάρια τους οποίους επίσης δεν ξεχνά να συναντά κάθε φορά που επισκέπτεται το νησί. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

 

Αθλητισμός, αισθητική και στο τέλος μόντελινγκ 

 

Από μικρή ηλικία είχε έφεση στον αθλητισμό και για 12 χρόνια έπαιζε σε ομάδα μπάσκετ. Όταν έγινε 18 ετών, άφησε το άθλημα και μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητικός. 

 

Ένα βράδυ, καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Έτσι, σε ηλικία 20 ετών, ξεκίνησε να συνεργάζεται με πρακτορείο και να δουλεύει ως μοντέλο.

 

Σύντομα άρχισε να συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων, συνεργάστηκε με πρακτορείο μοντέλων, ενώ έχει δουλέψει και για Έλληνες σχεδιαστές. Μεγάλο της όνειρο είναι να κάνει πασαρέλα στη Νέα Υόρκη και το μότο της είναι «Αν το βάλεις στόχο, μπορείς να το πετύχεις».

 

Στην τελική τριάδα 

 

Γνωρίζουμε πλέον από καιρό ότι η τελική τριάδα του τελικού είναι η Κάτια, η Άννα-Μαρία και η Κέισι, αλλά και ότι στις πρώτες δύο δοκιμασίες η κατάταξη είναι με τη σειρά που αναγράφονται τα ονόματα. Κοινώς, η Κέισι είναι στην τρίτη θέση με απόσταση δύο βαθμών από την πρώτη Κάτια. 

 

Μιλάμε όμως για τελικό και σίγουρα η Κέισι είχε μια πολύ σταθερή πορεία στο παιχνίδι που δεν την έφερε σχεδόν ποτέ σε θέση υποψήφιας, με εξαίρεση ένα επεισόδιο στα μέσα Νοεμβρίου.

 

Μπορούμε λοιπόν να μιλήσουμε για μια παίκτρια που έφτασε δικαίως στον τελικό και δεν θα είναι έκπληξη αν είναι και η νικήτρια. Κάτι που μπορεί να συμβεί κυρίως από το πως θα ψηφίσει το κοινό το βράδυ της 19ης Δεκεμβρίου. 

 

Εμείς της ευχόμαστε καλή επιτυχία!