Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αποτελούμενο από τους πρώην βουλευτές Εμμανουηλίδη Δημήτριο, Μορφίδη Κωνσταντίνο και Παπαφιλίππου Γεώργιο επισκέφτηκε σήμερα τον  αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Αντωνιάδη Κωνσταντίνο προκειμένου να ενημερωθούν για τις ζημιές από τις καταστροφικές  βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

 

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο περιφερειακός σύμβουλος Λυμπεράκης Δημήτριος από την παράταξη «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία»  και αντιπροσωπεία της Δημοτικής Παράταξης του Δήμου Θάσου «Δημοτική Θασιακή Κίνηση Πάμε Μαζί» από τον επικεφαλής Θεοδωρίδη Δημήτριο και το μέλος Βασιλειάδη Βασίλειο.

 

 

Έγινε ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη για της ζημιές που υπέστη το νησί της Θάσου και η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας οι καταγραφές των οποίων συνεχίζονται. 

 

Ζητήσαμε την ενεργοποίηση της περιφέρειας στην κατεύθυνση της άμεσης καταγραφής των καταστροφών, τόσο σε δημόσιες υποδομές, όσο και σε ιδιωτικές περιουσίες αλλά και σε καταστροφές στον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα.

 

 

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί  αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου τις πληγείσες περιοχές στο νησί της Θάσου και θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάσου, τα τοπικά συμβούλια και κατοίκους που έχουν πληγεί.

 

Καβάλα 26/11/2019

Γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ

Καβάλας