Οι λάτρεις του Instagram και εν δυνάμει influencers είχαν την δυνατότητα να συναντηθούν και να γνωριστούν από κοντά στο 1ο instameetup που διοργανώθηκε το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στην πόλη της Καβάλας. Η συνάντηση ήταν μια πρωτοβουλία του Πάνου Κουτσόγλου με υλοποίηση από την ομάδα των  Kostaboz, Γιώργου Παπαδόπουλου και Γιώργου Τσερκέζη οι οποίοι είχαν την ιδέα να δώσουν στους χρήστες του Instagram από την Καβάλα και όχι μόνο, την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πως μπορούν χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να τους αποφέρει πολλαπλά οφέλη ενώ παράλληλα τα InstaMeet δίνουν τη δυνατότητα στα μέλη της κοινότητας του Instagram να συναντιούνται και να βγάζουν μαζί φωτογραφίες σε διάφορα σημεία της πόλης τους.

 

 

Μια τέτοια φωτογράφηση, βόλτα και ξενάγηση περιελάμβανε και η συνάντηση στην Καβάλα η οποία έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στη συνοικία της Παναγίας. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο ξενοδοχείο Lucy τις ομιλίες καταξιωμένων instagramers οι οποίοι αποκάλυψαν τα μυστικά της επιτυχίας τους αλλά και του Καβαλιώτη φωτογράφου Γιώργου Μυτιληνού ο οποίος αποκάλυψε τα μυστικά της επιτυχημένης φωτογραφίας. 

 

 

 

Μεγάλο ενδιαφέρον όμως είχε και η ομιλία του Social Media Expert, Entrepreneur της εταιρίας Capital Media Ventures Λευτέρη Σταματίου με θέμα «Πως μπορείς να προωθήσεις τη δουλειά σου αποτελεσματικά μέσα από τα Social Media». 

 

 

 

Από ό,τι φάνηκε πάντως από τη συμμετοχή του κόσμου στην πρώτη αυτή συνάντηση στην πόλη της Καβάλας το Instagram έχει πολλούς φανατικούς φίλους οι οποίοι θέλησαν να μάθουν τα μυστικά του.