Με αφορμή τις ανακοινώσεις για τα δρομολόγια στη γραμμή Καβάλα – Πρίνος ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Γιάννης Πασχαλίδης με δελτίο Τύπου επισημαίνει τα εξής: 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης με πολύ μεγάλο αίσθημα ικανοποίησης ενημερώθηκε για την απόφαση του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής να προτείνει στο Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών τη δρομολόγηση τριών πλοίων για τη φετινή χειμερινή περίοδο στη γραμμή Καβάλας - Πρίνου. 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Υπ. Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης φαίνεται ότι άκουσε το αίτημα του Βουλευτή κατά την από 1 Σεπτέμβρη 2019 συνάντηση τους, όπως είχε δεσμευθεί άλλωστε. Έγινε, λοιπόν, ένα πολύ καθοριστικό βήμα για την ανακούφιση των κατοίκων της Θάσου, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια λόγω της αδιαφορίας της προηγούμενης κυβέρνησης.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ο Βουλευτής σέβεται απόλυτα το γεγονός ότι κάποιοι θέλησαν να ασχοληθούν με τα προβλήματα του νησιού από το 2018. Αισθάνεται, όμως, την ανάγκη να θυμίσει, πως ο Βουλευτής που το 2013 δεν αποχωρούσε από το ΣΑΣ χωρίς να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα των Θασίων, όπως αυτό προαναφέρθηκε, ονομάζεται Γιάννης Πασχαλίδης. Από το 2012 αγωνιζόταν για αυτό και το πέτυχε, ενώ το βλέπει να πραγματοποιείται και από τη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το νησί της Θάσου και οι κάτοικοί του συγκαταλέγονται στα πολύτιμα κεφάλαια της Π.Ε. Καβάλας, και η επίλυση των προβλημάτων τους αποτελεί προτεραιότητα του Βουλευτή.

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

 Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας