Έφυγε από τη ζωή, την περασμένη Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ο γνωστός ορθοδοντικός Ιωάννης Παναγιωτίδης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καβάλα από συγγενείς του. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια του θανάτου του. Η κηδεία του 65χρονου γιατρού έγινε στη Δράμα, τόπο καταγωγής του, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου.

 

Ο Ιωάννης Παναγιωτίδης ήταν ένας από τους παλιότερους οδοντίατρους στην περιοχή. Εγγεγραμμένος στα μητρώα του τοπικού συλλόγου από τον Απρίλιο του 1984, εργάστηκε αδιάκοπα επί 35 χρόνια, μέχρι το θάνατό του, ως ειδικός ορθοδοντικός στην Καβάλα. 

 

Ήταν από τους πιο γνωστούς γιατρούς στο αντικείμενό του και εφάρμοσε κατά καιρούς καινοτόμες μεθόδους για την αποκατάσταση ορθοδοντικών προβλημάτων. Είχε σπουδάσει στο Université Paris VI και στη συνέχεια δραστηριοποιήθηκε στην Καβάλα, αν και καταγόταν από τη Δράμα. 

 

Στο νομό Καβάλας διατηρούσε τρία ιατρεία, ένα μέσα στην πόλη της Καβάλας, ένα στη Χρυσούπολη κι ένα στο Λιμένα Θάσου. Η φήμη του είχε ξεπεράσει τα όρια του νομού και οι ασθενείς του προέρχονταν από την ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Ελλάδας ενώ διατηρούσε συνεργασίες και με γιατρούς της Θεσσαλονίκης. 

 

Ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.