Τελικά, το μόνο που ξεκαθάρισε από τη χθεσινή συζήτηση με θέμα την πολυσέλιδη (51σ.) νομική διατριβή για την προβολή ιδεών και την υπαίθρια διαφήμιση ήταν οι αφίσες του ΚΚΕ.

 

 

Μέσα στην ασάφεια του κειμένου για όλα τα ζητήματα της διαφήμισης, ούτε αράδα δε βρήκαμε στον κανονισμό που να εξειδικεύει τους δεκάδες νόμους διατάγματα, αποφάσεις και βασιλικά διατάγματα ακόμη, για την επικράτεια του Δήμου μας. Το μόνο που με σαφήνεια διατυπώθηκε ήταν ότι οι αφίσες του ΚΚΕ προσβάλλουν την αισθητική της πόλης.

 

 

Δε μας αιφνιδιάζει το περιεχόμενο του κανονισμού που είναι πλήρως εναρμονισμένο με τη προσπάθεια που γίνεται από τα ευρωενωσιακά επιτελεία και τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, για τη κατασυκοφάντηση του σοσιαλισμού - κομουνισμού, το περιορισμό της πολιτικής παρέμβασης  του ΚΚΕ. Η - αστική - αισθητική σας που ανέχεται ξεχειλισμένους κάδους σκουπιδιών, ρημαγμένους δρόμους, φτώχια, ανεργία και αφίσες του "Κοσμόπολης", του airshow, μάγων και τραγουδιστών «υψηλού» επιπέδου κλπ, δεν αντέχει την οπτική προπαγάνδα του ΚΚΕ γιατί "χαλάει η σούπα". 

 

 

Συγχαρητήρια, αναπτερώσατε το ηθικό του φασίστα στο Δημοτικό Συμβούλιο που δήλωσε περιχαρής ότι ψηφίζει το κανονισμό γιατί θα βάλει φρένο στη κυριαρχία του ΚΚΕ με τις αφίσες.

 

 

Το ΚΚΕ καταγγέλλει τη προσπάθεια φίμωσης του και υπενθυμίζει ότι 100 χρόνια τώρα πολλοί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να φρενάρουν την επικοινωνία του με το λαό και απέτυχαν. Το ίδιο θα γίνει σίγουρα και τώρα.     

 

ΤΕ ΚΑΒΑΛΑΣ ΚΚΕ