Με αφορμή την παρουσίαση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας - Παραγωγή Ενέργειας με ΣΗΘΥΑ και ενσωμάτωση Μέτρων Εξοικονόμησης Ενέργειας» προϋπολογισμού 2,5 εκ. €, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Νοσοκομείο, η βουλευτής Καβάλας τού ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου σχολίασε σε ανάρτησή της: 

 

«Θερμά συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Νοσοκομείου Καβάλας και στους συνεργάτες της για την σημερινή εκδήλωση ενημέρωσης. Ιδιαιτέρως αξίζουν εύσημα στον διοικητή του Νοσοκομείου Τάσο Καρασαβόγλου τόσο για το έργο που παρουσιάστηκε όσο και για την αξιοπρεπή πολιτική του στάση να μνημονεύσει στην εναρκτήρια τοποθέτησή του και τον προκάτοχο του, ο οποίος είχε φτάσει το έργο έως το σημείο της έγκρισης σκοπιμότητας. 

 

Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά του και οι σημερινοί κυβερνώντες και πολιτικά τοποθετημένοι σε θέσεις διοίκησης.

 

Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον υπάλληλο της Τεχνικής Υπηρεσίας Μπάμπη Βικτωρίου και τον εξωτερικό συνεργάτη για ενεργειακά θέματα Μπάμπη Κουκλίδη για την άψογη εργασία τους αλλά και για την λεπτομερή παρουσίαση της, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ν. 4412.

 

Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο για το Νοσοκομείο Καβάλας το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ετησίως για το Ελληνικό Δημόσιο καθώς και την αποδοτικότερη και οικολογικότερη λειτουργία των κτιριακών υποδομών υγείας. Όπως είπαν οι συμμετέχοντες στην σημερινή παρουσίαση, όλα είναι έτοιμα και το μόνο που μένει είναι να πραγματοποιηθεί η διαγωνιστική διαδικασία. 

 

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλους!»

(δελτίο Τύπου)