Με 591 σάκους έχουν γεμίσει οι δύο αίθουσες του δικαστικού μεγάρου στην Καβάλα, με το μεγαλύτερο μέρος των φακέλων που περιέχουν τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, να μένουν σφραγισμένα μέχρι και την τελική καταμέτρηση. Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει από την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα προηγηθεί καταμέτρηση των ψήφων από τα συνεργεία που έχουν συσταθεί από το Πρωτοδικείο της Καβάλας .

 

Πάντως όλο το προσωπικό καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και εργάζεται μέχρι αργά το βράδυ προκειμένου να προλάβει να ολοκληρώσει τη διαδικασία και να γίνει η ανακήρυξη των αποτελεσμάτων, καθώς υπάρχει και ο επαναληπτικός γύρος εκλογών για τον Δήμο της Καβάλας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες και με τα λεγόμενα του προέδρου του Δικηγορικού συλλόγου Καβάλας ,μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης θα έχουμε μια ικανοποιητική εικόνα με τα ονόματα των επιτυχόντων .

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά παρατηρήθηκε το φαινόμενο να μην έχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να μην έχουν τηλεγραφήματα σχετικά με τους σταυρούς προτίμησης, με αποτέλεσμα να πρέπει πρώτα να ελεγχούν τα πρακτικά όλων των εφορευτικών επιτροπών τα οποία πήγαν στο Πρωτοδικείο από τους υπαλλήλους και τους δικαστές.