«Καμία «Συνεργασία για τη Καβάλα»και «Συμπαράταξη Πολιτών»με όποια «Κοινωνική & Αποτελεσματική Παρέμβαση», δε θα φέρει στο «Τόπο της Ζωής μας»και στο «Σύγχρονο Δήμο»μας, «Ανάσα»στους εργαζόμενους της πόλης και των χωριών του Δήμου μας», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Λαϊκή συσπείρωση του Δήμου Καβάλας χρησιμοποιώντας ένα λογοπαίγνιο με τα ονόματα των συνδυασμών που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές της 26ηςΜάϊου για να καταδείξει πως δεν υπάρχει προοπτική συνεργασίας με κανέναν στο δημοτικό συμβούλιο. 

 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: 

 

 

Ως λαϊκή Συσπείρωση δώσαμε τη μάχη τα τελευταία χρόνια και θα συνεχίσουμε να δίνουμε, μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο, για να πάρει μια ανάσα ο λαός της Καβάλας από τα τρία μνημόνια, τη δημοτική φορομπηξία και από τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών του δήμου και της υποβάθμισής τους. 

 

 

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι, ανεξάρτητα από τον τίτλο του συνδυασμού τους και τη πολιτική – κομματική προέλευση τους, ταυτίζονται στα βασικά ζητήματα, στη συνέχιση της φορομπηξίας, στο αίσχος της ελεγχόμενης στάθμευσης, στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών του Δήμου. 

 

 

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί την Κυριακή στις κάλπες είναι αν θέλουμε Δήμαρχο αγωνιστή που παλεύει και δίνει ανάσες στο λαό ή έναν υπηρέτη των κυβερνήσεων και της Ε.Ε.

 

 

Οι εργαζόμενοι έχουν πείρα και θα την αξιοποιήσουν σε αυτές τις εκλογές, κυρίως όμως μετά από αυτές. Το έργο χιλιοπαιγμένο, το έχουμε ξαναδεί σε διάφορες εκδοχές, όλες όμως είχαν το λαό στο ρόλο του κομπάρσου. Ήρθε η ώρα να γίνει ο λαός πρωταγωνιστής και ρυθμιστής της ζωής των παιδιών του και της δικής του. 

 

 

Ως Λαϊκή Συσπείρωση και ΚΚΕ, επειδή θεωρούμε πως όλα τα προβλήματα μικρά και μεγάλα θα είναι εδώ από την επομένη των εκλογών, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που κάναμε μέχρι τώρα, να αγωνιζόμαστε μαζί με το λαό, με όσες δυνάμεις, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής στη χώρα, στη Περιφέρεια και στο Δήμο, για μία κοινωνία όπου άνθρωποι δε θα εκμεταλλεύονται ανθρώπους…. 

ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ